Jumat, 11 Juni 2021

Ma dai! 27+ Elenchi di Milletimizin Başı Sağolsun 13: Aileleri ve milletimize başsağlığı dileriz.





Milletimizin Başı Sağolsun 13 | Hakkari'nin yüksekova i̇lçesi'ne bağlı esendere bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında pkk'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 4. 13 mayıs 2016 cuma günü sabaha karşı 5 saatlerinde, hakkâri çukurca çığlı üs bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında şehit olan altı kahraman. Bu zor süreçte var gücümüzle devletimizin ve milletimizin yanındayız. Sırasında suriye rejim güçlerinin alçakça saldırısı sonucu 7 askerimiz ve 1 sivil görevlimiz şehit oldu, 13 asker ve sivil görevli de yaralandı. Bingöl'de patlama sonucu şehit olan ramazan aydoğan 13 haziran 2017 salı günü ikindi namazını takiben meydanbaşı mezarlığı'na defnedildi.

Hakkari'nin çukurca ilçesinin irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak. Akşam saatlerinde ise çatışmalar artarken 13 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı. İdlib'de rejim güçlerinin tsk unsurlarına yönelik hava saldırısında şehit olan asker sayısı 33'e yükseldi. Milletimizin başı sağolsun haberine yapılan yorumlar ( yorum). Soma'da meydana gelen büyük ve acı maden kazasında hayatını kaybeden.

Toçoğlu: 'Milletimizin başı sağolsun'
Toçoğlu: 'Milletimizin başı sağolsun' from www.adatavir.com. Per maggiori informazioni, visita il loro sito web qui.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı dilerim. 13 aralık anestezi teknisyeni ve teknikerleri günü kutlu olsun. 13:58 20 bin imzayla külliye'ye gideriz. Acılı ailelerimize baş sağlığı dileriz.büyük milletimizin başı sağolsun. Pandemi sürecinde 13 eylül dünya sepsıs günü basın açıklaması. Hakkari'nin çukurca ilçesinin irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit olan askerlerimiz ile güvenlik korucumuza allah'tan rahmet; 13 mayıs 2016 cuma günü sabaha karşı 5 saatlerinde, hakkâri çukurca çığlı üs bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında şehit olan altı kahraman.

Vatan sağolsun, millet varolsun, hepimizin başı sağolsun. Şehitlerimize allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. Chp zonguldak milletvekili deniz yavuzyılmaz sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak irak'ın kuzeyinde şehit olan askerlere rahmet diledi. Tekrar paylaş yorumla birlikte paylaş. Acılı ailelerimize baş sağlığı dileriz.büyük milletimizin başı sağolsun. Hakkari'nin yüksekova i̇lçesi'ne bağlı esendere bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında pkk'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 4. İstanbul çekmeköy'de düşen askeri helikopterde şehit olan dört kahraman vatan evladımıza allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz. Fenerbahçe kulübü, manisa'nın soma i̇lçesi'ndeki maden faciasıyla ilgili milletimizin başı sağolsun başlıklı mesaj yayınladı. Sırasında suriye rejim güçlerinin alçakça saldırısı sonucu 7 askerimiz ve 1 sivil görevlimiz şehit oldu, 13 asker ve sivil görevli de yaralandı. İdlib'de 33 askerimizin şehit düştüğü rejim saldırısının ardından saadet partisi i̇lçe başkanı zeynel abidin koçak, bu millet her zorluğu birlik ve 13. Akşam saatlerinde ise çatışmalar artarken 13 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı dilerim. İdlib'de rejim güçlerinin tsk unsurlarına yönelik hava saldırısında şehit olan asker sayısı 33'e yükseldi.

Akşam saatlerinde ise çatışmalar artarken 13 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit olan askerlerimiz ile güvenlik korucumuza allah'tan rahmet; Aileleri ve milletimize başsağlığı dileriz. Vatan sağolsun, millet varolsun, hepimizin başı sağolsun. 13 aralık anestezi teknisyeni ve teknikerleri günü kutlu olsun.

"Acımız büyük, milletimizin başı sağolsun''
"Acımız büyük, milletimizin başı sağolsun'' from www.dirilishaber.com.tr. Per maggiori informazioni, visita il loro sito web qui.
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor. Bu zor süreçte var gücümüzle devletimizin ve milletimizin yanındayız. Soma'da meydana gelen büyük ve acı maden kazasında hayatını kaybeden. Pandemi sürecinde 13 eylül dünya sepsıs günü basın açıklaması. 11 kasım 2018 pazar 13:54. Acılı ailelerimize baş sağlığı dileriz.büyük milletimizin başı sağolsun. Chp zonguldak milletvekili deniz yavuzyılmaz sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak irak'ın kuzeyinde şehit olan askerlere rahmet diledi. 13:08 süper lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı.

13 mayıs 2014 salı 20:14. 13:05 levent vadisi dağ bisikleti kupası yarışları başladı. Başta türk silahlı kuvvetlerimiz olmak üzere, büyük türk milletimizin ve şehit askerlerimizin ailelerinin başı sağolsun. Vatan sağolsun, millet varolsun, hepimizin başı sağolsun. Bu zor süreçte var gücümüzle devletimizin ve milletimizin yanındayız. 248 sonuçtan 241 ile 248 arası. Şehitlerimize allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. Irak'ın gara bölgesinde terör örgütü pkk tarafından kaçırılarak, kalleşçe şehit edilen 13 vatandaşımıza allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Chp zonguldak milletvekili deniz yavuzyılmaz sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak irak'ın kuzeyinde şehit olan askerlere rahmet diledi. Hakkari'nin çukurca ilçesinin irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak. Tekrar paylaş yorumla birlikte paylaş. Fenerbahçe kulübü, manisa'nın soma i̇lçesi'ndeki maden faciasıyla ilgili milletimizin başı sağolsun başlıklı mesaj yayınladı. Bingöl'de patlama sonucu şehit olan ramazan aydoğan 13 haziran 2017 salı günü ikindi namazını takiben meydanbaşı mezarlığı'na defnedildi.

Pandemi sürecinde 13 eylül dünya sepsıs günü basın açıklaması. Acılı ailelerimize baş sağlığı dileriz.büyük milletimizin başı sağolsun. 13:07 chp'ye 2023'te 11'inci yenilgiyi yaşatacağız. 13 aralık anestezi teknisyeni ve teknikerleri günü kutlu olsun. Yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başlığı ...
Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başlığı ... from i.pinimg.com. Per maggiori informazioni, visita il loro sito web qui.
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit olan askerlerimiz ile güvenlik korucumuza allah'tan rahmet; İstanbul çekmeköy'de düşen askeri helikopterde şehit olan dört kahraman vatan evladımıza allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz. Chp zonguldak milletvekili deniz yavuzyılmaz sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak irak'ın kuzeyinde şehit olan askerlere rahmet diledi. 13:07 chp'ye 2023'te 11'inci yenilgiyi yaşatacağız. Ak parti i̇l başkanı zeki tosun; 13:05 levent vadisi dağ bisikleti kupası yarışları başladı. Milletimizin başı sağolsun haberine yapılan yorumlar ( yorum). Vatan sağolsun, millet varolsun, hepimizin başı sağolsun.

13:07 chp'ye 2023'te 11'inci yenilgiyi yaşatacağız. Fenerbahçe kulübü, manisa'nın soma i̇lçesi'ndeki maden faciasıyla ilgili milletimizin başı sağolsun başlıklı mesaj yayınladı. Şehit askerimize allah'tan rahmet, yakınlarına, türk silahlı kuvvetlerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. 13:05 levent vadisi dağ bisikleti kupası yarışları başladı. Hakkari'nin yüksekova i̇lçesi'ne bağlı esendere bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında pkk'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 4. Irak'ın gara bölgesinde terör örgütü pkk tarafından kaçırılarak, kalleşçe şehit edilen 13 vatandaşımıza allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. 13:08 süper lig'de şampiyonluk yarışı kızıştı. Başta türk silahlı kuvvetlerimiz olmak üzere, büyük türk milletimizin ve şehit askerlerimizin ailelerinin başı sağolsun. Acılı ailelerimize baş sağlığı dileriz.büyük milletimizin başı sağolsun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit olan askerlerimiz ile güvenlik korucumuza allah'tan rahmet; 248 sonuçtan 241 ile 248 arası. Aileleri ve milletimize başsağlığı dileriz. Hakkari'nin çukurca ilçesinin irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak.

Tekrar paylaş yorumla birlikte paylaş milletimizin başı sağolsun. İstanbul çekmeköy'de düşen askeri helikopterde şehit olan dört kahraman vatan evladımıza allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyoruz.

Milletimizin Başı Sağolsun 13: 13 mayıs 2014 salı 20:14 | son güncelleme: